Tarotscopes: het lezen van tarotkaarten voor horoscopen van november

Author

Categories

Share


Tarotscopes combineren het lezen van een tarotkaart met het lezen van een horoscoop om inzicht te geven in wat u deze maand te wachten staat op basis van uw sterrenbeeld.

Deze maand is het Schorpioenseizoen! Dit artikel geeft je je horoscoop voor november, terwijl we voor elk astrologisch teken een tarotkaart lezen.

Als we een nieuwe maand ingaan, is het zo belangrijk om een ​​intentie te creëren als een manier om verbonden te blijven met je doelen en visie voor wat je wilt bereiken, hoe je je wilt voelen en hoe je voor jezelf wilt verschijnen.

Schorpioen-energie is verbonden met transformatie en de diepten van ons onderbewustzijn – het is zeker een intens en intuïtief waterteken!

Zoals ik mijn klanten eraan herinner, als het gaat om maandelijkse tarottrekkingen of intenties, kan deze ene kaart je voorbereiden op diepere zelfreflectie, meer bewuste interacties en ervaringen, en een echt geïnspireerde maand!

Tarotkaartlezingen bieden eenvoudige maar krachtige duidelijkheid – en dat is precies wat deze november-tarotscoop voor u zal doen, dus blijf lezen!

Mijn go-to tarotkaartspellen zijn de Wild Unknown van Kim Krans en de traditionele Rider Waite.

Als tarotkaartlezer raad ik altijd aan om je eigen kaartspel te kiezen op basis van de afbeeldingen. Als je erdoor wordt aangetrokken en het visueel aantrekkelijk vindt, zal het tarotdeck intuïtief met je praten!

Geïnteresseerd om meer te leren? Hier is alles wat u moet weten over tarotkaarten

Tarotscopes: hier is uw novemberhoroscoop met een tarotkaartlezing!

tarot4

Toen we het Schorpioenseizoen ingingen, vroeg ik de tarotkaarten wat er voor elk sterrenbeeld te wachten stond. Schorpioen-energie is verbonden met transformatie en de diepten van ons onderbewustzijn – het is zeker een intens en intuïtief waterteken!

Tarotkaartlezingen bieden eenvoudige maar krachtige duidelijkheid – en dat is precies wat deze november-tarotscoop voor u zal doen!

Beslis deze maand of uw intentie betrekking heeft op heilige en diepe energetische healing, of volg uw intuïtie beter om uw doelen te bereiken en uw passies na te jagen!

Hier is je horoscoop voor november, samen met de lessen die je voor de komende maand kunt verwachten.

Uw complete gids voor het sterrenbeeld Schorpioen + 6 balansyoga-houdingen voor dit luchtteken

Ram: 4 van toverstaf

De maand november voelt misschien als een heel feest, Ram!

Geen onbekende voor het element vuur, de kaart met de vier toverstokken voorspelt mijlpalen (denk aan verlovingen, bevallingen, bruiloften, promoties, enz.), Evenals gedeelde viering met anderen.

Verwacht je deze maand het meest vreugdevol te voelen wanneer je samen bent met anderen van wie je houdt en de rijkdom van het leven viert.

Praktijk: Vreugde en feest. Hoewel het gewicht van de huidige wereld ons misschien minder dan geneigd maakt om iets te vieren, Ram, sta deze stroom van positieve energie en de gedeelde ervaringen die je wordt geroepen om je aan te vullen en bij te tanken toe, zodat je je kunt voorbereiden op een overvloediger, mooier, en ondersteund 2021.

Taurus: The Star

Je wordt deze maand geroepen tot onafhankelijke genezing, Stier.

De ster spreekt tot hernieuwde hoop na zeer moeilijke tijden, maar ook tot een creatieve energie en onafhankelijkheid die uniek zijn voor jou – deze kaart wordt geregeerd door Waterman, een teken dat vreemdheid en individualiteit niet vreemd is.

Zet je in voor een soort healingpraktijk die creatief en uniek van aard is. En gebruik deze uitdrukking als een manier om een ​​eerdere pijn, trauma of negatieve ervaring die je dit jaar hebt gehad, te herstellen.

Praktijk: Creatieve expressie. Of het nu gaat om een ​​dagboek, kunst, dans of een andere vorm van creativiteit, voel in je verbeelding met de bedoeling van diepere genezing en een hernieuwd gevoel van vertrouwen in je verhaal en reis.

En maak je geen zorgen over het delen van je werk – deze oefening kan iets voor jou zijn!

Tarot1

Gemini: 7 van Pentakels

Tweelingen, misschien voel je je moe in de maand november en weet je niet zeker wanneer al je inspanningen vruchten zullen afwerpen.

In plaats van te kwellen in ongeduld, kun je deze maand gebruiken als een manier om te resetten en opnieuw verbinding te maken met wat er aan het afstemmen was en wat niet meer werkt, vooral in je carrière, routines en thuis.

De zeven van pentakels is een kaart van contemplatie met als doel onze passie en toewijding aan de cyclus waar we doorheen werken nieuw leven in te blazen, dus gebruik deze energie in november en bepaal je routines en werkleven vlak voor het nieuwe jaar!

Praktijk: Een goede oude voor- en nadelenlijst. Als een deel van je leven niet ideaal aanvoelt, schrijf dan door en denk na over waar en wat geen ruimte meer heeft in je dagelijkse leven.

Kreeft: 8 van zwaarden

Dit is de maand waarin je STOPT met het woord «kan niet», Kreeft. Bij 8 of Swords gaat het erom uit je hoofd te komen, de slachtoffermentaliteit te bestrijden en vooruitgang te boeken vanuit een hartgestuurde actie.

Zeg JA deze maand – zelfs als het ongemakkelijk is – en vertrouw het meest op actie in plaats van overdreven nadenken.

Praktijk: Krachtige trainingen om mannelijke energie uit te nodigen en jezelf in beweging te krijgen en te grooven!

Volg de Yoga HIIT online yogales
De Yoga HIIT-les met Katie Kasten op YA Classes is deze maand perfect voor jou, Kreeft!

Yoha HIIT featured

Met Katie Kasten

25 minuten les | Gemiddeld

Leo: 10 van bekers

De tien van bekers is een prachtige kaart van gelukzaligheid, harmonie en volledige emotionele vervulling. Verwacht een mooie en moeiteloze maand, vooral in je relaties, Leo.

Onthoud: als de energie zo hoog en positief is, stroomt je kopje naar de mensen om ons heen. Stel de intentie van je hoge vibratie in de levens van degenen met wie je omgaat door middel van glimlachen, mededogen en gevoeligheid als ze niet dezelfde liefde voelen!

Praktijk: Hartopening om de goede vibes een rimpeleffect te laten creëren! Of dit nu is door het beoefenen van hartopenende yogahoudingen, het doen van Hartchakra-werk, of zelfs het gebruik van een helende kristal die helpt om het Hartchakra te openen, geef jezelf wat extra liefde zodat je die liefde vervolgens kunt verspreiden!

Lezen: Breng uw chakra’s in evenwicht met behulp van deze gids voor helende kristallen voor elke chakra

Maagd: 6 van Pentakels

Maagd, je kunt vrijwel alles aan. En met organisatie natuurlijk!

De 6 van pentakels-kaart komt aan wanneer vrijgevigheid en steun om de hoek zijn. Hoewel het pak van het pentacle verbonden is met het aarde-element, kan dit financiële steun zijn of een aanbod van het tastbare, maar voor veel Maagd’s kan deze maand een ondersteunende genezer, mentor of spirituele leraar in je leven brengen.

Wil je meer toegang krijgen tot je aarde-element en geaard worden? Deze 4 yogahoudingen zullen je verbinden met je aarde-element

Pas op voor subtiele signalen, warme energieën, en sta open voor de hulp die je verdient.

Praktijk: Zoek een mentor, leraar of spiritueel leider die resoneert met de groei en het pad dat je volgt! Sta open voor hun genezende, liefdevolle en medelevende aard.

Weegschaal: King of Wands

Weegschaal, je seizoen is misschien voorbij, maar november brengt veel krachtige energie op jouw manier.

Mocht je het gemist hebben, lees dan hier de Tarotscope van het Weegschaalseizoen van vorige maand!

Als leiders en autoriteiten van de tarot draait alles bij Kings om het maken van keuzes, het nemen van stevige en duidelijke actie en het aangaan van leiderschapsrollen.

The King of Wands is iemand wiens passies, charisma en charme het peloton leiden. Hij is behoorlijk ondernemend van aard – een echte visionair. Laat je passies de brandstof zijn die je aanmoedigt om naar voren te komen en van dienst te zijn, misschien zelfs om jezelf deze maand in een grotere leidende rol te vinden.

Praktijk: Initiatief nemen. Benadruk deze maand op het werk, thuis of in persoonlijke relaties uw zelfvertrouwen en waarheid door initiatief te nemen en uzelf en anderen in staat te stellen uitgebreide gesprekken te voeren, hoge doelen te stellen en aan uw grootste passies te werken.

tarot2

Schorpioen: The Hermit

Hoewel het jouw maand is om gevierd te worden, zegt je horoscoop van november dat je misschien zin hebt in eenzaamheid, Schorpioen.

Als een diep en introspectief sterrenbeeld, vind je deze maand een balans tussen verjaardagsvieringen en grenzen met je energie en tijd. Geef ruimte voor zeer stille reflectie, wetende dat dit enkele waarheden of duidelijkheid naar voren kan brengen die u de maanden ervoor niet helemaal kon ontdekken.

Praktijk: Neem een ​​dag vrij, of een dag van stilte, zet je in voor een detox op sociale media – ga naar binnen!

Insta Angst? Voltooi deze sociale media-reiniging in 4 pijnloze stappen

Boogschutter: pagina met toverstaf

Er is deze maand een kans dat je wereld enigszins op zijn kop wordt gezet Boogschutter Boogschutter, en het zal opwindend en opwindend aanvoelen voor je vrijheid en avontuurlijke ziel.

De pagina met toverstokken brengt een dringende boodschap van creatieve kansen of een gepassioneerde roeping. Terwijl het vuurelement wordt vertegenwoordigd door de toverstokken, verwacht je verlicht en opgewonden te voelen om een ​​nieuwe plek, perspectief of idee te verkennen.

Praktijk: Kom uit je comfortzone, beweeg je lichaam, reis (of maak reisplannen), zoek nieuwe kennis!

Steenbok: Aas van Pentakels

Een kaart die elke Steenbok graag zou zien, de aas van pentakels markeert een nieuwe cyclus in manifestatie, werk, carrière en overvloed.

Het universum schenkt je deze maand iets, Steenbok – dus wees op je hoede voor een nieuwe kans – vooral in je werk, thuis of gezondheid. Deze frisse energie zal aanvoelen als een geschenk – een die je hebt verdiend!

Praktijk: Oefen manifestatie. Of je nu een maanritueel uitvoert, opschrijft (met zo veel mogelijk detail) wat je probeert te manifesteren, of zelfs een yogales volgt met als thema manifestatie, doe iets om deze speciale manifestatie-energie van de tarotscoop van deze maand een boost te geven.

Volg de Manifest Online Yoga Class!
Neem een ​​krachtige yogastroom gebaseerd op manifestatie met Ashton August op YA Classes!

Manifest Flow Featured

Met Ashton augustus

44 minuten les | Gemiddeld

Waterman: 8 van Pentakels

Waterman, ik wou dat ik kon zeggen dat je novemberhoroscoop er een is van feest, plezier of avontuur, maar het lijkt veel meer gericht te zijn op drukte, toewijding en echte werkethiek.

Misschien hebben de afgelopen maanden nieuwe, uitgebreide manieren van denken gepresenteerd, of een verandering in uw werk, huis of liefdesleven. Verwacht dat deze maand minder emotioneel zal zijn en meer over hard werken om uw doelen te bereiken en toegewijd blijft aan uw verantwoordelijkheden.

Praktijk:: Zorg voor een vaste routine! Het volgen van een gestructureerde routine zal je enorm van dienst zijn, aangezien het lezen van de tarotkaarten van deze maand alles draait om het focussen op drive, productiviteit en voorwaartse voortgang.

Dit is je beste ochtendroutine, onderverdeeld in 5 leuke stappen

Vissen: The Lovers

Vissen, de geliefden, is een grote arcana die echt twee verschillende betekenissen heeft.

De minnaars-tarotkaart vraagt ​​ons om na te denken over onze zielsverbindingen en de goddelijke relaties die we hebben gekoesterd, of de keuzes en beslissingen die we hebben gemaakt – aangezien deze tarotkaart diep betrekking heeft op afgestemde beslissingen en keuzes die je spirituele evolutie ten goede zullen komen.

Je tarotscoop van november vraagt ​​je om te beslissen welk thema je het meest aanspreekt en vervolgens te genieten van het gemak en de flow die je tegenkomt doordat je jezelf voorrang geeft bij je beslissingen, of de mooie, veilige relaties die je hebt opgebouwd.

Praktijk: Zielsverbinding! Maak deze maand tijd vrij voor onverdeelde aandacht en echte quality time met de mensen in je leven, Vissen.

Uw tarotkaartlezing en novemberhoroscoop: een laatste woord

Ongeacht je astrologische teken, deze tarotscoop van november brengt een prachtige maand van diepe energetische genezing, spirituele evolutie en het loslaten van onderbewuste patronen tussen alle 12 sterrenbeelden!

Naast wat uw specifieke horoscoop en tarotkaartlezing voor u heeft onthuld, kunnen alle tekens in de dierenriem leven volgens deze laatste woorden:

Beweeg deze maand met aandacht, blijf op je pad door elke dag bewust te leven, en vertrouw erop dat je tijdens je reis in de flow bent en ondersteund wordt!

Gelukkig seizoen van november en Schorpioen, allemaal! De hele maand liefde en licht sturen!

Heeft u vragen over het lezen van uw tarotkaart of over tarotscopes in het algemeen? Heb je al een tarotoefening? Deel dit alsjeblieft in de reacties hieronder – we horen graag van je!

Geïnteresseerd in het uitbreiden van uw kennis van het lezen van tarotkaarten? Sluit je aan bij Kate in haar (FULL) Circle 8-weekse online cursus die de basisprincipes van het lezen van tarot op een gefundeerde en toegankelijke manier behandelt. De cursus bestaat uit 5 tarotworkshops onder leiding van Kate. YogiApproved lezers krijgen $ 50 korting met de code: YOGIAPPROVED50

Author

Share