Alles wat u moet weten over het starten van het hallelujadieet

Author

Categories

Share


De Standard American Diet draagt ​​bij aan de ontwikkeling van talrijke ziekten. Veel mensen weten dat ze gezond moeten eten, maar ze zijn overweldigd door hoe ze moeten beginnen. Door een regenboog aan groenten en fruit te eten in combinatie met het weggooien van bewerkte voedingsmiddelen, krijgt uw voeding weer op het goede spoor. Gezond eten kan worden bereikt door na een volledig plantaardig dieet, zoals aanbevolen door Hallelujah Diet.

Wat is het hallelujah-dieet?

De Hallelujah-dieet is een holistische, gerichte benadering om u op weg te helpen naar een optimale gezondheid en welzijn. Het is een plantaardig dieet met de nadruk op biologische verse groenten, fruit, noten, zaden, biologische granen en oliën. Dierlijke producten worden vermeden. Het Hallelujah Dieet bestaat uit de aanbeveling die God ons gaf in Genesis 1:29:

‘En God zei: Zie, Ik heb u al het zaaddragend kruid gegeven dat op de hele aarde is, en elke boom waarin de vrucht is van een boom die zaad geeft; voor u zal het voor vlees zijn. » (NKJV)

Genesis 1-29 vers

Het Hallelujah-dieet volgen is een bijbels en nutritioneel verantwoorde manier van leven. God heeft ons lichaam zo ontworpen dat het geweldige genezende eigenschappen heeft. Het plan is geen snelle oplossing voor uw gezondheidsproblemen, maar eerder een levenslange reis naar een betere gezondheid. Waar u ook bent in uw leven, het Hallelujah Dieet kan u helpen te leren hoe u een levendiger leven kunt leiden. Doe de volgende quiz om te zien welk plan het beste bij u past.

Welke van deze uitspraken beschrijft u het beste?

  1. Ik wil gezond zijn, maar ik ben nog niet klaar om mijn favoriete voedsel op te geven.
  2. Ik ben geïnteresseerd in het leren eten van meer fruit en groenten voor een betere gezondheid.
  3. Ik vecht tegen een chronische aandoening en wil een antwoord om mijn lichaam te herstellen.

Het Hallelujah-dieet kent drie hoofdbenaderingen om een ​​gezonde levensstijl te bereiken. Gebruik uw antwoord op deze quiz om te bepalen welk pad het beste voor u is en leer hoe u het dieet in uw leven kunt toepassen.

Als u kiest voor A: boost uw gezondheid

Het Boost Your Health-plan is een geweldige plek om te beginnen, vooral als u nieuw bent met het idee van gezond eten. U hoeft zich geen zorgen te maken over het opgeven van het voedsel dat u lekker vindt. Gewoon voeg hoogwaardige voedingssupplementen toe aan uw routine om de voedingstekorten die het mist, tegen te gaan. Het is een snelle en gemakkelijke manier om meer energie te krijgen en ziekte te voorkomen. Hallelujah Diet beveelt de volgende twee supplementen aan om uw gezondheid te verbeteren, en drie andere die nuttig kunnen zijn voor specifieke aandoeningen:

Gerst Max

Versterk uw immuunsysteem door het drinken van een voedzaam sap poeder dat bestaat uit gerst en luzerne. BarleyMax vormt de basis van het Hallelujah Dieet, vanwege de verbluffende resultaten die mensen ervaren na gebruik. Je kunt ervan genieten in Original, Berry of Mint, of als capsule.

maaltijdplan in notitieboekje

Vezelreiniging

Geef je lichaam de volledige lichaamsontgifting waar het naar hunkert. Ons lichaam is vervuild geraakt met zoveel gifstoffen en het standaard Amerikaanse dieet verergert het probleem. Fibre Cleanse verwijdert de opgebouwde verontreinigingen in uw lichaam en zorgt voor een schone lei voor uw spijsvertering. De Aan de slag-kit bevat BarleyMax, Vezelreiniging en een maaltijdplan voor 28 dagen. Als u andere zorgen wilt aanpakken, kan een van deze volgende producten nuttig zijn.

Gezamenlijke gezondheid

Heeft u last van pijn of stijfheid in uw rug, nek of gewrichten? Bent u het beu om vrij verkrijgbare pijnstillers te nemen? Het Joint Health Supplement pakt de wortel van het probleem aan, niet de symptomen, zodat u weer mobiel kunt worden in uw lichaam.

Spijsverteringsenzymen

Wat hebben de volgende symptomen gemeen? Gas, brandend maagzuur, allergieën, gebrek aan energie, verminderde immuunbescherming, regelmatig boeren, diarree, obstipatie en een opgeblazen gevoel. Deze complicaties zijn aanwijzingen dat uw spijsverteringskanaal mogelijk is aangetast. Dit product verlicht de stress die op uw lichaam wordt uitgeoefend, terwijl uw lichaam de vitamines en mineralen die het nodig heeft beter kan opnemen. Dit resulteert in een verbeterd welzijn, ongeacht met welke aandoening u wordt geconfronteerd.

LuminologieTM

Balance, Breeze en Clarity maken deel uit van een lijn van LuminologyTM producten voor hormoongerelateerde onevenwichtigheden bij vrouwen. Deze producten zijn ontworpen om vrouwen te helpen zich beter te voelen voor, tijdens en na de menopauze.

boost uw gezondheidsafbeelding

Als u voor B heeft gekozen: leef gezond

Gefeliciteerd met het toewerken naar een plantaardig dieet! U kunt beginnen met het toevoegen van hoogwaardige supplementen, zoals hierboven vermeld. Als je 100% aan boord bent met de omschakeling van het standaard Amerikaanse dieet naar een plantaardig dieet, kun je een schone pauze maken. Anders raden we u aan uw favoriete voedsel geleidelijk te vervangen door gezondere alternatieven. Veel van uw favoriete recepten kunnen nog steeds worden genoten door de ingrediënten aan te passen.

Begin met het maaltijdplan van Hallelujah Diet bekijken. Elke week kunt u ervoor kiezen om een ​​van de items in die lijst te vervangen door iets in de categorie rauw voedsel of gekookt voedsel. Als je meer hulp wilt op deze reis, overweeg de Get Started Kit, inclusief BarleyMax en Fibre Cleanse, samen met een 28-daagse maaltijdplanboek.

Als u kiest voor C: uw gezondheid herstellen

Hallelujah Diet erkent dat het bestrijden van een ziekte niet eenvoudig is. Dit is waarom we hebben gemaakt gerichte ondersteuningssystemen om vele aandoeningen te helpen overwinnen, waaronder kanker, hart- en vaatziekten, diabetes, artritis, de ziekte van Crohn / IBS en candida. Deze ondersteuningssystemen geven diepgaande kennis over hoe u uw aandoening kunt bestrijden. Elk ondersteuningssysteem bevat aanbevolen producten en dieetrichtlijnen die specifiek zijn voor uw aandoening.

Voor de beste resultaten bij het bestrijden van een ernstige, levensbedreigende ziekte, raadt Hallelujah Dieet aan om een ​​plantaardig dieet te volgen om je immuunsysteem op cellulair niveau te herstellen. Onderzoek toont aan dat de fytonutriënten gevonden in planten helpen bij het voorkomen van ziekten, waaronder kanker en type 2 diabetes. Veel mensen hebben grote gezondheidsproblemen drastisch verbeterd of verlicht door het Hallelujah-dieet te volgen. Lees hun getuigenissen om te zien wat het volgen van het plan voor hun leven heeft gedaan.

appel lommerrijke salade plaat

Rauw en gekookt voedsel eten

Het Hallelujah Dieetplan bestaat uit 85% rauw en 15% gekookt voedsel. Rauw voedsel is voedsel in zijn natuurlijke staat, van de aarde geplukt en gegeten zonder dat het hoeft te worden opgewarmd. Veel voedingsmiddelen verliezen hun voedingswaarde als ze worden gekookt, daarom wordt aanbevolen dat de meeste voedingsmiddelen rauw worden gegeten.

Gekookt voedsel is echter om verschillende redenen toegestaan ​​op het plan. Ten eerste krijgen sommige voedingsmiddelen voedingsstoffen als ze op de juiste manier worden gekookt. Gekookt voedsel bevat meestal ook meer calorieën, waardoor ons lichaam in de winter vol en warm blijft. Bovendien helpt het gekookte deel om het energieniveau te verhogen, zodat ons lichaam optimaal functioneert. Door wat gekookt voedsel toe te staan, kunnen mensen ook de neiging weerstaan ​​om het dieet op te geven. Lees het volledige uitleg van het dieet.

Wat zal ik eten?

Denk aan al het voedsel dat op aarde wordt verbouwd: groenten, fruit, granen, noten en zaden. God heeft ons zoveel opties gegeven. Als u zich aan het plan houdt, zult u enkele van de gezondste voedingsmiddelen ter wereld consumeren. Je bord zal voornamelijk bestaan ​​uit donkere bladgroenten, samen met een regenboog aan andere groenten. Sappen en salades worden vaak geconsumeerd tijdens het Hallelujah-dieet.

Het is echter nog steeds mogelijk om comfortvoedsel volgens het plan te eten, zolang u zich bewust bent van de ingrediënten die worden gebruikt om deze lekkernijen te maken. Vervang gewoon ongezonde ingrediënten door gezonde opties. IJs, macaroni en kaas en andere favorieten kunnen worden gegeten tijdens het Hallelujah-dieet. Met zo veel recepten om uit te kiezen, heb je een overvloed aan bronnen voor plantaardig eten binnen handbereik.

regenboogassortiment van groenten en fruit

Wat zijn de bijwerkingen?

Als u uw voedingspatroon verandert, u kunt een genezingscrisis doormaken. Een genezingscrisis is wanneer u zich slechter voelt voordat u zich beter voelt. Terwijl je lichaam werkt om de opgebouwde gifstoffen vrij te maken die worden veroorzaakt door chemicaliën die worden opgenomen uit voedsel en de omgeving, komen deze gifstoffen vrij in de bloedbaan, wat licht ongemakkelijke symptomen veroorzaakt. Niet iedereen die het Hallelujah-dieet volgt, voelt deze symptomen. In feite meldt 60% van de mensen geen nadelige bijwerkingen tijdens het ontgiften.

Je hebt de leiding over je lichaam. Als u symptomen ervaart die te ernstig zijn, kunt u altijd bezuinigen op uw detox. Begin met het consumeren van minder geconcentreerde sappen en minder BarleyMax. Misschien wilt u ook meer gekookt voedsel eten en ervoor zorgen dat u veel zuiver water drinkt. Voel je niet onder druk gezet om te veel veranderingen tegelijk aan te brengen. Langzaam en stabiel zijn kan om zo te zeggen ‘de race winnen’ voor uw gezondheid op de lange termijn. Het doel van het Hallelujah Dieet is om u te helpen een langer en meer voldoening schenkend leven te leiden. Neem een ​​gestage aanpak en na verloop van tijd zal je lichaam je dankbaar zijn.

Waar moet ik beginnen?

Het gratis 60 dagen om uw gezondheid terug te winnen challenge is een stapsgewijze handleiding voor gezond eten. Het bevat dagelijkse video’s, het recept van de dag, wekelijkse boodschappenlijstjes en antwoorden op veelgestelde vragen. U begint met Een account aanmaken op onze website. Als u naar de onderkant van de pagina scrolt, ziet u vijf bronnen die u kunt downloaden voordat u begint. Deze omvatten de Aan de slag-checklist, wat u kunt verwachten tijdens de detox, de boodschappenlijst van de eerste week, het Hallelujah-dieet uitgelegd en hoe u het programma voor u kunt laten werken.

boodschappentas met producten en lijst

Wat moet ik doen als ik niet het volledige dieet wil volgen?

Het mooie van het Hallelujah-dieet is hoe flexibel het in uw levensstijl past. Bekijk het programma niet met een alles-of-niets mentaliteit. U zult nog steeds veel gezondheidsvoordelen behalen als u slechts een deel van het programma uitvoert.

Misschien wilt u het Hallelujah-dieet volgen met een «crowd-out» -benadering, wat betekent dat u geleidelijk het standaard Amerikaanse dieet zult vervangen door gezonde, voedzame. Breng de veranderingen aan die voor u en uw gezin werken. Pas het plan aan uw huidige levensstijl, tijdsbeperkingen, budget en smaakpapillen aan. Wees bereid om het dieet aan te passen als uw smaakpapillen naar rauw, natuurlijk voedsel gaan snakken en als u zich probeert af te keren van voedsel zonder voedingsstoffen.

Wanneer moet ik beginnen?

Wanneer wil je investeren in je gezondheid? Vandaag, morgen of volgend jaar? Een verandering van levensstijl aanbrengen kan in het begin ongemakkelijk zijn, maar het is de moeite waard om eerder dan later te beginnen. Er zal nooit een geschikter moment zijn om in uw gezondheid te investeren.

Het kan overweldigend zijn om alles in één keer te veranderen, dus dat hoeft niet. Er zijn verschillende ondersteuningsniveaus om u te helpen van waar u nu bent naar waar u wilt zijn. Uw gezondheid is een reis gedurende uw hele leven. Wees niet bang om aan de slag te gaan door kleine, incrementele wijzigingen aan te brengen. Gedurende je leven zullen ze optellen!

close-up persoon salade eten

Waar kan ik terecht voor ondersteuning?

Het Hallelujah Dieet-team heeft veel middelen beschikbaar om u te helpen op uw reis naar een krachtige, plantaardige levensstijl. Onze ondersteunende programma’s zijn ontworpen om u te helpen uw gezondheidsdoelen te bereiken. Blogs, boeken, dvd’s, nieuwsbrieven, recepten, kooklessen, webinars, retraites, community callcenters en meer worden aangeboden om uw welzijn te verbeteren. We bieden zelfs een Facebook-steungroep.

We willen dat u zich realiseert dat u deze levensstijlverandering niet alleen doormaakt; er is een familie van Hallelujah-dieetvolgers om u aan te moedigen op uw weg naar welzijn. Waar wacht je op? Leer «weer verliefd worden op eten»!

Author

Share